2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja

Címke: pwc

24 cikk 1/3 oldal

Versenyképesebbé vált a magyar adórendszer

A jelentés szerint a 2017-es javulás mértéke globális szinten viszonylag alacsony volt, annak ellenére, hogy tavaly összesen 113 országban vezettek be adóreformokat.

Óriásvállalat lesz az Opus

A folyamat végére a prémium kategóriás tőzsdei cég saját tőkéje több mint kétszázmilliárd forinttal emelkedik – közölték tegnap a tőzsde honlapján.

A 100 legnagyobb cég több mint fele amerikai tulajdonú

A száz legnagyobb vállalat több mint fele, 54 százaléka továbbra is amerikai tulajdonban van, az összesített piaci tőkeérték 61 százalékát képviselik, a második helyen Kína vállalatai vannak - derül ki a PwC Global Top 100 felméréséből.

Derűsen látják a jövőt a hazai cégvezetők

A hazai cégvezetők bíznak abban, hogy a magyar gazdaság és saját vállalatuk is növekedni tud, azonban továbbra is tartanak a munkaerőhiánytól és egyszerűbb adórendszert szeretnének.

PwC: a vezérigazgatók bíznak cégük növekedésében

A PwC legutóbbi felmérése szerint a magyarországi vezérigazgatók bíznak abban, hogy saját cégük növekedni fog a következő egy évben – mondta Mekler Anita, a PwC Magyarország adó- és jogi tanácsadási üzletágának cégtársa csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.