2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: puzsér róbert

38 cikk 1/4 oldal

Összefogásvita az ördöggel

Csak akkor van esélye az ellenzéknek, ha kemény munkával kiépítenek egy olyan stabil értékrendű és identitású pártot, amely kitermel egy hiteles és karakteres vezetőt.

Budapestet nem érdekli a baloldali előválasztás

A baloldali előválasztás győztese a júniusi második fordulón mérkőzhet meg az LMP támogatását élvező Puzsér Róberttel, illetve a liberálisok aspiránsával, Sermer Ádámmal.

Egymásnak esett Puzsér és Horváth

Még az első baloldali forduló sem zajlott le, ám a „demokratikus ellenzék” között már most feszültséget szül az előválasztás júniusra tervezett második köre.

Baloldali előjáték

Nem félnek ezek a pártok és jelöltek az emberek, főként a baloldali érzelműek jogos haragjától, amiért azok ismét átverve érezhetik magukat?

Programja nincs, mégis főpolgármester akar lenni

Konkrét elképzelés, ajánlat nélkül kér támogatást főpolgármester-jelöltségéhez Karácsony Gergely – derül ki a Párbeszéd társelnökének a Hvg.hu-nak adott interjújából.

Sok a bizonytalanság az előválasztás körül

A politikai üzeneten túl, miszerint Tarlós Istvánnak egy ellenzéki kihívója kell hogy legyen, szinte semmi sem biztos a baloldali előválasztás körül.

Feszült várakozás

Szerdán már hangoltak a Várban, odaálltak a gyönyörűen felújított karmelita kolostor elé tizenegyen, és maguk elé tettek egy papírt, azzal a felirattal, hogy „Viktor! A vár mindenkié!”
38 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.