2024. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: Puskás

27 cikk 1/3 oldal

MLSZ – Nincs büntetés a Puskás-Vidi után történtek miatt

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egyik klubot sem büntette meg a szeptember 15-i, Puskás Akadémia-MOL Vidi FC OTP Bank Liga-mérkőzés lefújását követően a pályán történtek ügyében.

Álvaro Arbeloa: számunkra Puskás egy legenda

Álvaro Arbeloa, a spanyolok világ- és Európa-bajnok labdarúgója Telkiben úgy fogalmazott, a Real Madridnál Puskás Ferenc egy legenda, akit örökre a szívükbe zártak.

A 2Rule és a csótányok

Nem telik el nap, hogy a 2Rule (vagyis a Turul) szóba ne kerülne a balos-libsi sajtóban. Ez afféle pótcselekvés arrafelé, egyszer­smind az egyetlen létező identitásuk megélése.

Puskás-emlékkiállítást rendez a BÁV

A labdarúgó világbajnoksághoz kapcsolódva a BÁV júliusban Puskás Öcsi és az Aranycsapat címmel rendez ingyenes emlékkiállítást, ahol kortárs magyar képző- és iparművészek Puskás Ferencről készített alkotásait tekintheti meg a közönség.

Elválik az ocsú a búzától

Az előttünk álló napokban – a hátralévő két fordulóban – eldől, melyik kilenc ország jut tovább Európából egyenes ágon az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra.

Nyilatkozat és sírás pró és kontra

A Debrecen után a Puskás Akadémia is megszerezte az első győzelmét a labdarúgó NB I-ben, amivel nagyon összesűrűsödött a mezőny.

A duci őrnagy – Puskás kimaradt, repült az edző

A csapat – mit tagadjuk – nem fogadta kitörő örömmel a duci őrnagy érkezését. Nem csoda: a Madrid volt a bajnoki cím és a BEK védője, már nem nagyon volt hová fejlődni...
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.