2021. március 8., hétfő, Zoltán napja

Címke: Puskás Ferenc

29 cikk 1/3 oldal

Randevú Öcsi bácsival a Hampden Parkban

Sem az előtt, sem az óta nem lőtt senki sem mesternégyest BEK/BL-döntőben, sőt, Puskás azzal is örök csúcstartó marad, hogy a finálékban összesen hét gólt szerzett.

Puskás konyakkal kedveskedett Jasinnak

Két nappal a futball vb-döntő előtt Puskás Ferencre emlékeztek a FIFA ideiglenes moszkvai múzeumában. Lev Jasin özvegye is méltatta a leghíresebb magyar futballistát.

Vezéráldozat

Portischt megtehették volna vezető szekundásnak, tiszteletbeli elnöknek, csapatvezetőnek, bárminek, a megannyi nyerő lépés helyett mégis vesztőt húztak.

Odafent is tovább száguld

Lassan tizenegy éve nincs közöttünk, de lehetetlen elfelejtenünk Puskás Ferencet, minden idők legnagyobb magyar labdarúgóját.

Puskás és ’56

Puskás Öcsit nem azért köszöntjük, mert szombaton lenne kilencvenéves. Hisz már éltében, de legkésőbb holtában, 2006-ban kortalanná vált.

Rekviem egy stadionért

Sportújságírásunk két jeles személyisége, Sinkovics Gábor és S. Tóth János heroikus munkával emléket állított a magyar sporttörténelem leginkább emblematikus építményének, a Népstadionnak.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.