2024. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: Pukli István

69 cikk 1/7 oldal

Nyugdíjaspárt is alakult

Kabay Tibor megbízott vezető tájékoztatása szerint az idősek világnapján mérleget vonnak, hol tartanak az alapszervezetek létrehozásában.

Akciókra kész a Tanítanék Mozgalom

Bár elmondásuk szerint a Tanítanék Mozgalom vezetői nem nem akarják a kormányt megdönteni, ám több meglepetésakciót is terveznek.

Mégiscsak politikus lesz Pukli István

Pukli István a Tanítanék Mozgalom volt szószólója újabb páli fordulatot vett. Nem csak a Mozgalmat dobta a múlthónapban egy bevándorláspárti civil akció miatt, de jövőre kiszáll a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatói székéből is és konzervatív pártot alapít, írja a PestiSrácok.hu.

Pukli István távozott a Tanítanék Mozgalomból

Bár személyes véleménye egyezik a Tanítanék Mozgalom álláspontjával, hogy pedagógusként is foglalkozni kell a menekültkérdéssel, de nem mindegy, hogyan teszik ezt

Pukli, az ellenzék árulója

Láthatóan értelmezési zavart, tulajdonképpeni árulást sejtető diskurzust váltott ki a baloldali és liberális véleményvezérekben Pukli István Magyar Időknek adott interjúja.
69 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.