2023. június 11., vasárnap, Barnabás napja

Címke: promóció

8 cikk 1/1 oldal

Kiváló dinnyeszezont várnak

Jót tett a csapadékos, meleg időjárás a magyar görögdinnyének, Békés megyében már a jövő héten megkezdhetik a betakarítást a termelők. A szezon az idén is kiválónak ígérkezik.

Hamis Wizz Air promóció terjed az interneten

Hamis Wizz Air promóció terjed az interneten, a cég arculatával megegyező weblap, illetve Facebook poszt hamisan azt ígéri, hogy egy megosztással, valamint néhány kérdésre adott helyes válasszal a felhasználó 1 euróért 2 Wizz Air repülőjegyet vásárolhat - figyelmeztet a légitársaság MTI-nek küldött szerdai közleményében.

Kevés gomba kerül a magyarok asztalára

A NAK adatai szerint itthon 18-20 nagyobb és 300-400 kisebb gazdaság foglalkozik gombatermesztéssel, az ágazat mintegy 4500 embert foglalkoztat.

Túlkínálat árnyékolta be az idei dinnyeszezont

Az ígéretes kezdet után az időjárás és a piaci túlkínálat miatt kevesebb dinnyét tudtak eladni a termelők, és az árak is elmaradtak a tavalyi szinttől.

Pepsi nyereményjáték miatt bírságolt a GVH

A Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt. jogsértő módon reklámozta „Pepsi Funball” promócióját, mert a vállalkozás nem tudta biztosítani a garantált ajándékként ígért Pepsi Funball labdát az akció teljes időtartama alatt. A jogsértésért 40.000.000 forint bírságot szabott ki a GVH.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.