2024. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: projektek

14 cikk 1/2 oldal

Tavaly 96 sikeres projektet zárt le a Nemzeti Befektetési Ügynökség

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) tavaly 96 sikeres projektet zárt le, ezek Magyarországnak összesen 3,5 milliárd eurónyi beruházást hozhatnak, és általuk 17 ezer új munkahely jön létre – mondta a Ésik Róbert, a szervezet elnöke a Világgazdaságnak.

Új projektjavaslatok a V4-találkozón

Az Új projektjavaslatok előtérbe helyezik többek között a nemzetközi fesztiválokat, az irodalmi csereprogramokat és a cirkuszművészet megújítását.

Ötvénnégy milliárd forint jut fejlesztésekre Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Csaknem 54 milliárd forintot használhatnak fel a Terület-és településfejlesztési operatív program (TOP) forrásaiból Jász-Nagykun-Szolnok megye települései, ebből eddig már mintegy 40 milliárd forintra születtek támogatói döntések – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára kedden Szolnokon sajtótájékoztatón.

Moszkva reméli, hogy Macron támogatja a közös projekteket

Moszkva abban bízik, hogy Emmanuel Macron francia elnök nem gyakorol ideológiai nyomást a francia üzleti világra, és zöld utat enged számára az Oroszországgal megvalósítandó közös projektek előtt – közölte vasárnap az Interfax orosz hírügynökség egy jól tájékozott, de meg nem nevezett forrásra hivatkozva.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.