2019. április 19., péntek, Emma napja

Címke: program

434 cikk 1/44 oldal

Idén is megrendezik a Lélekmozgatót a Magyar Parasport Napján

Február 22-én második alkalommal rendezi meg országos szinten a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) a Magyar Parasport Napjának érzékenyítő programját, a Lélekmozgatót – jelentették be szerdán a szervezők Győrben.

Tizenöt iskolában indul készpénzkímélő program

Tizenöt oktatási intézmény bevonásával készpénzkímélő iskolai program indul diákoknak és szülőknek a most kezdődő félévben – közölte a Pénziránytű Alapítvány oktatási igazgatója az M1 aktuális csatornán szerdán.

Kenyér és bor

Keresztényeket öltek meg, mert ők is olvasták a Bibliát, és azt hallották, hogy a másik arcukat is odafordítják a keresztények, ha megütik őket. Ebben igazuk is van.

Kihirdették a Nemzeti Múzeum idei programját

Egész éves programsorozattal emlékezik 1989-re idén a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM), ahol jelentősen bővül a Seuso-kincset bemutató kiálltás, és többek között az antik Perzsiát és a 19. századi kaliforniai aranyláz magyar szereplőit vizsgáló tárlatok is várhatók.

Hamvas Béla-napot tart a Műcsarnok

A Rejtett történetek című kiállításhoz kapcsolódva egész napos eseménysorozattal idézi meg Hamvas Béla szellemi örökségét szombaton a Műcsarnok.

Módosult a magyar válogatott programja

Egy helyen módosult a magyar férfi kézilabda-válogatott előzetesen kiadott középdöntős programja a német-dán közös rendezésű világbajnokságon.

Többmilliárdos program a prevencióért

A tárca legújabb programjának célja, hogy egyre jobban visszaszoruljanak a népbetegségek, és az egész nemzet egészségtudatosabbá váljon.
434 cikk 1/44 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.