2021. szeptember 28., kedd, Vencel napja

Címke: profiboksz

8 cikk 1/1 oldal

Anthony Joshuának már három öve van

Már csak Deontay Wilder áll Anthony Joshua és a minden profi bokszoló által olyannyira áhított világbajnoki cím, az undisputed (vitathatatlan) között.

Decemberben utoljára láthatjuk a szorítók Hóhérját

A beceneveket olyannyira kedvelő hivatásos ökölvívás világában előbb Hóhérként (The Execu­tioner), majd Alienként működött. Utóbbi találó módon utal páratlan pályafutására, hiszen leszögezhetjük, a Bernard Humphrey Hopkins Jr. néven 1965. január 15-én, tehát közel 52 éve Philadelphiában született színes bőrű bunyós vélhetőleg biológiai mutáns, különben nem tudott volna évtizedeket eltölteni a sportág legkeményebb súlycsoportjainak szűk elitjében.

Golovkin a legújabb Csonttörő

A WBC, az IBF és az IBO középsúlyú világbajnoki övéért rendezett mérkőzés megfelelt a felfokozott várakozásnak.

Bedák nem tudott felnőni Donaire-hez

Az első, tapogatózó jellegű menet után akár azt is hihettük volna, hogy a kihívó Bedák Zsolt és a WBO profiboksz-szervezet kispehelysúlyú vb-övét őrző Nonito Donaire hasonló kaliber, honfitársunk néhányszor szépen el is találta a Fülöp-szigeteki világklasszist.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.