2024. július 23., kedd, Lenke napja

Címke: probléma

24 cikk 1/3 oldal

Szemétdolgok

Az MSzP – a „konstruktív” ellenzék zászlóshajója – úgy véli, a kialakult helyzetben az a legjobb, ha Budapest lakossága fölkerekedik, és a Parlament elé viszi a szemetét.

A választóknak az ellenzékkel van problémájuk

Farkas Örs azt mondta: ha magas a részvétel, mint az április 8-i országgyűlési választáson, akkor az a problémája az ellenzéknek, ha alacsony, akkor meg az.

Az időskori szegénység és az oktatás a németek legfontosabb problémája

Az időskori szegénységet és a gyermekek oktatásban való esélyegyenlőségét említették első helyen abban a felmérésben, melyben a Bild am Sonntag című vasárnap megjelenő német lap megrendelésére az Emnid közvélemény-kutató kérdezte meg a németeket arról, hogy szerintük melyek a legfontosabb megoldandó kérdések Németországban. A bevándorlás korlátozása a 13. helyre került.

Véget érhet a görög segélyprogram

A görög segélyprogram befejezéséről és a középtávú adósságenyhítési intézkedésekről előreláthatólag a júniusi EU-csúcson döntenek.

Velkey György: Az orvoshiány a legégetőbb probléma

Gyakorlatias átszervezésre, az egészségügyben kiemelt kormányzati figyelemre számít Velkey György, a Magyar Kórházszövetség alelnöke az új egészségügyi kabinettel. A kórházigazgató az ECHO TV Napi aktuális című műsorában elmondta: az orvoshiányt tartják az egészségügy jelenlegi legnagyobb problémájának, de azt tapasztalják, az orvoselvándorlási trendek megfordultak.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.