2022. december 6., kedd, Miklós napja

Címke: Prisztás-gyilkosság

13 cikk 1/2 oldal

Perújítást kér Portik Tamás

Várhatóan augusztusban benyújtja a Kúriá­ra a perújítási kérelmet Szikinger István ügyvéd Portik Tamás Aranykéz utcai ítélete ügyében.

Egy vödör vér

Valószínűleg már soha nem fog kiderülni, mi történt pontosan a lassan 15 éve eltűntként kezelt tárnoki Radics család három tagjával.

Előzetesbe került Lakatos András, az alvilág „Kisbandija”

Elrendelte Lakatos Andrásnak, az alvilág Kisbandi néven elhíresült bankárának előzetes letartóztatását a Debreceni Járásbíróság – erősítette meg a Debreceni Törvényszék szóvivője csütörtökön az MTI érdeklődésére. A rendőrség az MTI megkeresésére, a nyomozás érdekeire tekintettel további információt nem közölt.

Lövés a temetőből

Egy csaknem két évtizede történt alvilági leszámolás ügyét kezdte tárgyalni június közepén a Fővárosi Törvényszék.

Prisztás-gyilkosság: Portik ártatlannak tartja magát

Ártatlanságára hivatkozva felmentését kérte az utolsó szó jogán Portik Tamás kedden a Prisztás-gyilkosság ügyében; a perben csütörtökön hirdet ítéletet a Fővárosi Ítélőtábla.

Portikékra akár újabb súlyos ítélet várhat

Megkezdődött a Prisztás-gyilkosság miatt Portik Tamás és társai ellen indult büntetőper másodfokú eljárása csütörtökön a Fővárosi Ítélőtáblán. A vádhatóság képviselője súlyosabb büntetés kiszabását indítványozta, míg az első fokon elítélt vádlottak védői a döntés megalapozatlanságára hivatkoztak és részben új eljárást javasoltak.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.