2022. január 20., csütörtök, Fábián, Sebestyén napja

Címke: prince

17 cikk 1/2 oldal

Halálos járvány

Az Egyesült Államok, amely a Föld összlakosságának öt százalékát adja, a világ ópiumalapú gyógyszertermelésének nyolcvan százalékát fogyasztja el.

Prince 35 lemezét újra forgalmazza a Sony Music

Prince 35 lemezét újra megjelenteti a Sony Music. Az amerikai megakiadó a két évvel ezelőtt elhunyt sztárzenész örökségét kezelő Prince Estate-tel állapodott meg.

Rekordáron kelt el Prince egyik gitárja

Rekordáron, 700 ezer dollárért (188 millió forint) kelt el Prince egyik gitárja – jelentette be a Julien's aukciósház.

Sztárdömping Veszprémben

A könnyűzenei fesztivál négy napon át, július 12–15-ig várja vendégeit a királynék városának egyik legszebb helyén, a História kertben.

Prince kiadatlan zenéinek titkos gyűjteményét kínálják eladásra

Cáfolták csütörtökön Prince hagyatékának kezelői a Billboard hírét, amely szerint az áprilisban elhunyt zenész kiadatlan dalait rejtő tikos gyűjteményét 35 millió dollárért (9,7 milliárd forint) eladásra kínálják, a zenész minneapolisi otthonának pincéjében feltárt anyagok között több száz órányi koncertfelvétel is található.

Hamis címkéjű veszélyes gyógyszerek voltak az énekesnél

A Prince otthonában és utazótáskáiban talált tabletták egy része fentanilt, egy veszélyesen erős szintetikus fájdalomcsillapítót tartalmazott, de ez nem derült ki a csomagolásukból – közölte az AP hírügynökséggel egy névtelenséget kérő, az énkes halála ügyében folyó vizsgálathoz közelálló szakértő.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.