2022. augusztus 16., kedd, Ábrahám napja

Címke: Portik

26 cikk 1/3 oldal

Portik utasította Gyárfás Tamást?

Az első Orbán-kormány hivatali ideje alatt, éppen az olajügyeket vizsgáló bizottság idején kezdte el rögzíteni Portik Tamás a Gyárfás Tamással folytatott beszélgetéseit.

Gyárfásék megismernék az összes bizonyítékot

A vélhetően Portik Tamás által rögzített beszélgetések az olajmaffiózó és a sportvezető között zajlottak, és egyebek mellett Fenyő János meggyilkoltatása is szóba kerülhetett.

A médiacézár pittyegő lábperece

Mielőtt Fenyő János megöletésének körülményeiről értekeznék, fontosnak tartom leszögezni: senki nem tekinthető addig bűnösnek, amíg azt jogerős ítélettel ki nem mondta a bíróság.

Vér és tűz

Egész Európát megdöbbentette a hír, hogy Málta legismertebb oknyomozó újságírónője, Daphne Caruana Galizia október 16-án merénylet áldozata lett.

Portik Tamás perújításában tanúskodna Jozef Rohác

A Szlovákiában és nálunk is életfogytiglanra ítélt szlovák bérgyilkos, Jozef Rohác hajlandó tanúvallomást tenni az 1998. július 2-án elkövetett Aranykéz utcai merénylet ügyében.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.