2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: ponty

8 cikk 1/1 oldal

Romániába és Lengyelországba is jut a hortobágyi halból

Óriási a kereslet a hortobágyi halak iránt: a karácsonyt megelőző időszakban napi száz tonna halat értékesít a Hortobágyi Halgazdaság – közölte a társaság vezérigazgatója pénteken az MTI-vel.

Ponty és Garda

Hogyan készít halászlét Straub Dezső színművész és a magyar halászat nagymestere Lévai Ferenc? Miért egészséges étel a hal?

Nem lesz halhiány az idei szezonban

Az enyhe tél utáni hideg, majd a sok eső, később a hirtelen jött nyár nemcsak a gazdálkodók terveit, hanem a halak biológiai óráját is felborította.

Népszerűbb a csuka és a süllő

Bár még mindig pontyból nevelnek a legtöbbet a hazai tógazdaságokban, az értékesebb ragadozó halak is egyre népszerűbbek.

Nébih: ismét lehet pontyra horgászni

Csütörtöktől ismét kifogható a ponty, a garda, a domolykó, a jászkeszeg, a szilvaorrú keszeg, a paduc és a márna, de a kősüllő, a harcsa és a compó horgászata továbbra is tilos – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az MTI-vel.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.