2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: polt péter

81 cikk 1/9 oldal

Kommentárt adtak ki a büntetőeljárási törvényhez

Polt Péter legfőbb ügyész, a könyv főszerkesztője azt mondta, az alaptörvény fontos útmutatást ad a jogalkalmazónak: elsődlegesen úgy értelmezze a jogot, hogy a jogalkotó szándékai szerint járjon el.

Szegény Tordai

Tordai Bence parlamenti attrakciói már régóta orvosért kiáltanak. A Párbeszéd színeiben tavasszal képviselővé lett fiatalember veleszületett tenyérbemászásban szenved.

A Migration Aid párttá alakulását vizsgáltatnák

A Fidesz azt kéri, Polt Péter vizsgálja meg, hogy ez a „Soros által kitartott, bevándorlásszervező, magát civilnek nevező” tömörülés, párttá alakulásával törvényesen működik-e.

Polt Péter: az ügyészség emelte a színvonalat

Magyarország ügyészsége 2017-ben nemcsak megtartotta, de tovább emelte a korábbi színvonalat – hangoztatta a legfőbb ügyész a Tiszafüredi Járási Ügyészség új székházának átadásán.

Hétfőn dönthetnek Burány Sándorról

A Párbeszéd frakciójában ülő szocialista politikus ittasan vezetett, ­emiatt hallgatná ki gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészség.
81 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.