2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: politikus

92 cikk 1/10 oldal

Parlamenti gyöngytyúkok

Sokakat megtévesztett a minapi parlamenti hisztéria, a sípolós, kiabálós obstrukció a munka törvénykönyvének módosításával kapcsolatban.

Továbbra is Andrej Babis a legnépszerűbb politikus Csehországban

Továbbra is Andrej Babis kormányfő, az ANO mozgalom elnöke a legnépszerűbb politikus Csehországban – derült ki abból az országos felmérésből, amelynek eredményét pénteken ismertette a STEM közvélemény-kutató intézet.

Kereszttűzben irányítja országát a Kelet Trumpja

A virágzó gazdasági eredmények és a bűnözőkkel szembeni fellépés miatt a szigetország lakói között továbbra is népszerű, ám a Nyugat nem tolerálja az elnök vasszigorra épülő politikáját.

Baráti jó tanácsok az ellenzéknek

Az elmúlt napokban sokunknak szerzett kellemes, felszabadult perceket az ellenzéki média olvasgatása. Soha ennyi liberális könny nem hullott egyszerre.

Lecke a politikusoknak

Néhányan közülük – részben a felelősség elől menekülve – most hirtelen kiiratkoznának az országos politikából, a többség még mindig javítási lehetőséget kér.
92 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.