2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: politikai korrektség

22 cikk 1/3 oldal

Politikai korrektség a svéd médiában

Az SVT közszolgálati televízió elhallgatta a 28 éves norvég Maren Ueland és a 24 éves dán Louisa Vesterager Jespersen iszlamisták általi brutális kivégzésének részleteit.

Tüzes, vicces, feminista?

Nincs semmi újdonság a politikával kevert boszorkányságban, hiszen a boszorkányok a salemi perek óta az amerikai társadalom barométereinek számítanak.

Világok harca az unióban

A kényszeredetten vezekelni igyekvő nyugati politikai elit görcsösen ragaszkodott és ragaszkodik eredeti tételéhez, erkölcsileg túszul ejtve Európát.

A politikai inkorrektség lett a vígjáték veszte

Az ABC televízió egyetlen tollvonással szüntette meg a Roseanne című tévésorozatot. Ezzel legalább tízmillió amerikai kereshet magának más kedd esti elfoglaltságot.

Politika és a nemek harca Cannes-ban

Arra számítani lehetett, hogy a 71. Cannes-i Filmfesztivál még mindig a zaklatási botrányok által felkorbácsolt metoo-mozgalom jegyében telik.

Politikailag korrekt illemhelyek

A vécéhistória is egy fejezete a Legfelső Bíróság által meghonosított diszkriminációs tanmesének, amely mentén a dresszírozott amerikaiak azonosítják világmegváltó önmagukat.

Patton, a „píszimentes” tábornok

Patton tábornok nem písziskedett, mert nem hatalmat akart, hanem valódi győzelmet. Nem magának, hanem Európának. De „megállj” parancsot kapott...
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.