2023. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: politikai elit

11 cikk 1/2 oldal

Miniszterelnök lenne Csehország Trumpja

Andrej Babis önmagát a jelenlegi korrupt politikai elit elleni harcosként határozza meg, pártja pedig tartósan 30 százalék felett mozog.

Emmanuel Macronnak szurkol a politikai elit

Marine Le Pennek nem lesz könnyű dolga a francia elnökválasztás második fordulójában: valamennyi francia és európai vezető Emmanuel Macront költöztetné az Elysée-palotába.

Homály fedi a Brexit jövőjét

Lehetséges, hogy évek múlva is 28 tagú Európai Unióban élünk, és a Brexit meg sem fog történni – figyelmeztetett egy jogi szakértő.

Balog Zoltán: a ghánaiak hálásak Magyarországnak

Ghánában most ért be az a politikai elit, amely Magyarországon tanult – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, aki ghánai látogatása során Accrából nyilatkozott.

Az Alstom botrányos kenőpénzei

Az Alstom könyvelésé­ben feltüntetett tétel egyértelműen azt jelzi, hogy a magyar politika csúcsain, a nyolcvanas évektől kezdve napjainkig bevett szokás volt a kenőpénz elfogadása.

Titkosszolgálatok takarékon

Egy elhárítás dolga mindenkor, mindenhol és minden körülmények között az, hogy megakadályozza idegen kémek tevékenységét az országhatárokon belül.

Orbán Viktor nyilatkozott a The Wall Street Journalnak

A migrációs válság Európa stabilitását veszélyezteti – figyelmeztetett Orbán Viktor miniszterelnök a The Wall Street Journal (WSJ) című, vezető amerikai üzleti-politikai napilapnak kedden adott nyilatkozatában.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.