2024. február 22., csütörtök, Gerzson napja

Címke: Political Capital

28 cikk 1/3 oldal

A Political Capital elemzője is összefogna a Jobbikkal

Immár az a Political Capital is a baloldal és a Jobbik összefogását szorgalmazza, amely a baloldali kormányok idején még a szélsőjobboldali, radikális szervezetek megfigyelésére kapott több tíz millió forint értékű megbízást.

Hazaárulók öt pontja

A Washington Postban írásában öt pontba szedték, hogyan kellene eltávolítani a legitim választások révén szerzett hatalomból Orbán Viktort.

Nincs nyomozás a Political Capitalnél

A feljelentés szerint az elemzőcég 190 millió forintot kapott a titkosszolgálattól, a Gyurcsány–Bajnai-kormányok idején.

Dokumentumválogatás a Political Capitaltől

Sok dokumentum továbbra is rejtve maradt: nem jelentek meg például a honlapon a szervezet számára több mint 190 millió forintért készített elemzések, kutatások szerződései.

Könnyen jutott pénzhez a Political Capital

A Political Capitalt 2006 – 2010 közötti ciklusban két éven keresztül mentesítette az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága a közbeszerzési törvény hatálya alól.

Felemás válasz a kutatócégektől

A szocialista kormányok hat magyar cégnek több mint 3,5 milliárd forint értékben adtak közvélemény-kutatási, kommunikációs és tanulmánykészítési megbízásokat.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.