2024. június 25., kedd, Vilmos napja

Címke: Polgári Magyarországért Alapítvány

10 cikk 1/1 oldal

Régi emberek

Őszinte örömet okozott, hogy idén Kiss Gy. Csaba lett a Polgári Magyarországért Alapítvány díjazottja, akinek egyetemi szobájában egyetlen kép látható.

Kiss Gy. Csaba lett a 2017-es polgári díjazott

Kiss Gy. Csaba magyar irodalom- és művelődéstörténész, az MTA doktora, címzetes egyetemi tanár kapta idén a Polgári Magyarországért díjat – jelentette be tegnap Balog Zoltán.

Szijjártó Péter: új világrend alakult ki

Elutasítjuk azt a megközelítést, hogy meg kellene büntetni a briteket a döntésükért, azt tiszteletben kell tartani – mondta a külgazdasági és külügyminiszter.

Európa a keresztény értékeken alapszik

A vallás nem magánügy, hanem az egyik legszemélyesebb közügy, Európa pedig nem lett volna az, ami, és nem lesz az, ami volt a kereszténység nélkül – mondta Balog Zoltán.

Tömegsír volt a dögkút mellett

A Polgári Magyarországért Alapítvány idén 11. alkalommal adta át az életműdíjnak is tekinthető elismerést. Idén a Keskenyúton Délvidéki Tragédiánk 1944–45 Alapítvány kapta az elismerést.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.