2023. február 3., péntek, Balázs napja

Címke: Pokorni Zoltán

18 cikk 1/2 oldal

Valódi védelem a virtuális térben

Pokorni Zoltán, a Hegyvidék polgármestere két éve indított kampányt a kerületben az internet buktatóinak, veszélyeinek kitett gyerekek védelmében.

Újraélesztés apró lépésekkel

Mintegy tíz éve dolgozik Hegyvidék önkormányzata a zugligeti lóvasút újrafelhasználásának lehetőségén, a műemlék épület megmentéséről a revitalizálási szándék ennyi idő alatt érett meg.

Restaurálták Budapest legszebb megállóját

A zugligeti lóvasút egykori végállomása nem csupán egyedülálló műemlék, hanem a kor iparépítészetének csúcsteljesítménye, helyreállított épületét vasárnap adták át.

Ügynöklistákkal dobálóznának

A Momentum Mozgalom látszólag újra fontos ügyről beszél, ám valójában ismét csak politikai manipuláció az, amit művelnek.

Pécs is csatlakozna az ONvédelemhez

A gyermekekkel szembeni online visszaélésekre, valamint azok kivédésének módjaira a fővárosi Hegyvidék mellett már Pécs városa is igyekszik felhívni a figyelmet.

Pokorni Zoltán díjat kapott az adatvédelem napján

Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester kapta idén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság emlékérmét, amelyet pénteken Péterfalvi Attila elnöke adott át.

Kimagasló esemény, borítékolható siker

Februárban második alkalommal rendezik meg a Cziffra György-fesztivált, jelentették be a MOM Kulturális Központban tartott sajtótájékoztatón.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.