2020. június 6., szombat, Norbert, Cintia napja

Címke: pokolgépes merénylet

20 cikk 1/2 oldal

Katonai támaszpontot támadtak meg a szomáliai terroristák

Katonai támaszpont ellen követett el pokolgépes merényletet az al-Shabaab szomáliai terrorszervezet az afrikai ország déli részén, a támadásban 27 katona vesztette életét – közölte a szélsőséges csoport hétfőn. Ugyanakkor Aden Isak Ali, a szomáliai hírközlési miniszter helyettese az állami SONNA hírügynökségnek arról számolt be, hogy a biztonsági erők 87 iszlamistával végeztek, de a katonák veszteségeiről nem tett említést.

Újabb merényletet vállalt magára az Iszlám Állam

Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet vállalta a felelősséget hétfőn az afganisztáni Dzsalalábád városában előző nap elkövetett pokolgépes merényletért, amelyben legalább 19 ember halt meg, többségében szikh és hindu vallásúak.

Sokan meghaltak az Iszlám Állam ellen harcoló fegyveresek temetésén

Legalább tizenhat ember meghalt, másik tizennégy pedig megsebesült egy temetésen elkövetett pokolgépes merényletben. A gyászszertartáson az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet által előző nap megölt kurd harcosoktól vettek búcsút - közölte az észak-iraki település elöljárója, ahol a támadás történt.

Pokolgép robbant egy kisbuszon Szíriában

az Iszlám Állam dzsihadista szervezet támadásában nyolcan életüket vesztették és tizenhatan megsebesültek. Az utasok közül sokan egyetemi hallgatók voltak.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.