2019. április 22., hétfő, Csilla, Noémi napja

Címke: Pócza István

21 cikk 1/3 oldal

Szakértő: az európai értékeket védeni kell

Az európai értékeket, például a demokrácia és a jogállamiság eszméjét védeni kell, de ha túl szélesen határozzuk meg, akkor mindenki azt lát bele, amit akar – erre figyelmeztetett Pócza István, az Alapjogokért Központ vezető elemzője az M1 aktuális csatornán kedd reggel

Elemző: az EP-választás lesz Merkel utódjának első megmérettetése

A német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnökének kritikusai türelmi időt adtak Annegret Kramp-Karrenbauernek, akinek munkájáról így a jövő májusi európai parlamenti (EP) választás adhatja az első komoly visszajelzést – mondta az Alapjogokért Központ elemzője szombaton, az M1 aktuális csatornán.

Szakértő: nagyon erősen indul az EP-kampány

Most a migráció megítélése olyan ügy, amely mindenki számára érthetővé és kézzelfoghatóvá teszi a törésvonalakat az Európa jövőjét illető elképzelések között.

Pócza István: az Orbán-Salvini találkozó európai jelentőséggel bír

Pócza István, a Századvég vezető kutatója az ECHO TV Napi aktuális című műsorában kiemelte, Orbán Viktor és Matteo Salvini találkozója európai jelentőséggel bír. Nemcsak a bevándorlás problémája került napirendre, hanem egy európai programalkotásról is szó esett, amely a következő EP-választást érinti.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.