2022. december 7., szerda, Ambrus napja

Címke: pláza

10 cikk 1/1 oldal

Kevesebbet vásárolunk plázákban az európai átlagnál

A bevásárlóközpontok vesztesek lesznek, ha nem tudnak alkalmazkodni az elöregedő társadalom igényeihez, és nem tudják megnyerni az úgynevezett ezüstgenerációt, a más országokban már megjelent idősmarketing azonban Magyarországon még kezdetleges – írta a Világgazdaság hétfőn.

Mégsem lesz új pláza Óbudán

A Magyar Időkkel a beruházó azt közölte, csupán a tervezési folyamatot indították újra, aminek keretében a köznyelvben plázastopként ismert rendelkezés alóli felmentésüket is megújítanák.

Mégse épülhet pláza Óbudán

Az óbudai plázaberuházás a jelenlegi formájában biztosan nem fog megvalósulni, mivel nincs érvényes építési engedélye - mondta Szatmáry Kristóf kereskedelempolitikáért felelős miniszteri biztos a Világgazdaság online kiadásának csütörtökön, arra a szerdai bejelentésre reagálva, hogy új bevásárlóközpont épülhet Budapest III. kerületében.

Nem csak vásárolunk a plázákban

Az utóbbi hetekben két budapesti bevásárlóközpontban is kialakított rögtönzött, három-három napra kinyitó ügyfélfogadási helyeket a NAV.

Újabb bombariadók Moszkvában

Ismeretlen telefonálók kedden öt filmszínházzal, egy plázával és Moszkva Múzeumával kapcsolatban figyelmeztették ott elhelyezett pokolgépre a hatóságokat – közölte a katasztrófa-elhárításra hivatkozva a TASZSZ hírügynökség.

Eladja lengyel plázáját a TriGranit

A budapesti központú TriGranit adásvételi megállapodást kötött a krakkói Bonarka City Center bevásárlóközpontra a Rockcastle ingatlanbefektetési társasággal – közölte tegnap a vállalat.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.