2022. október 4., kedd, Ferenc napja

Címke: plakát

49 cikk 1/5 oldal

Újra Brüsszel utcáit járja a magyar kormány plakátja

Orbán Viktor miniszterelnök az Kossuth Rádió pénteki adásában az esettel kapcsolatban úgy fogalmazott: a demokráciában az életerő ma Kelet-Közép-Európában erőteljesebb, mint Nyugat-Európában.

Brüsszelbe ért a plakátautó

A plakát a bevándorláspárti politika következményeire hívja fel a figyelmet, egyben választ ad az EP liberális frakciójának Orbán Viktor miniszterelnököt támadó hasonló akciójára.

Egyszerű, kedves, játékos

Kari Piippo elismert finn plakáttervező grafikusművész Szigligeten egyhetes plakátművészeti workshopot az érdeklődőknek, ezt követően pedig a szent­endrei MANK Galéria ad otthont a kiállításának.

A szabadság magyar cigány hősei

Parancsnok kismama, gimnazista diákvezér, híres zongorista és villanyszerelő - néhányan az 1956-os forradalom magyar cigány forradalmárai közül. Fegyvert fogtak, börtönbe kerültek és akár meghaltak a magyar szabadságért. Nekik állít emléket Szentandrássy István festőművész festményeivel, melyeket az április nyolcadiki Roma Nap előtt postai bélyegeken és plakátokon láthatunk viszont.
49 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.