2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: piramisjáték

12 cikk 1/2 oldal

Piramisjáték ügyében hallgatják meg Tuskot

Ez már a második ügy, amelyben az Európai Tanács jelenlegi elnökét politikai riválisa, a Jog és Igazságosság nemzeti-konzervatív párt vonja kérdőre.

Tovább dagad a Kairos-ügy

Ügyészségi vizsgálatot kért a Kai­ros nevű pilótajáték nyomozásával kapcsolatban két károsult, akiknek augusztusi feljelentésé­vel állításuk szerint eddig semmi sem történt.

A piramisjátékoktól óvja a befektetőket az MNB

A befektetők sokszor nem néznek utána, hogy a sok haszon, amellyel kecsegtetik őket miből származik – figyelmeztetett Binder István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője az M1 aktuális csatorna délelőtti műsorában, annak apropóján, hogy sajtóhírek szerint virágzanak a piramistátékok.

Bányászok – Piramisjáték Magyarországon

Ismét felütötte fejét Magyarországon a piramisjáték. Az MMM nevű piramisjátékot folyamatosan újraszervezik, a legújabb verzió elérhet hazánkba is.

Piramisjáték veszélyeire figyelmeztet az MNB

Magyarországon is megjelent az úgynevezett onecoin, egy virtuális fizetőeszköz, azonban azzal jelenleg semmiféle valós áru vagy szolgáltatás nem vásárolható.

Letartóztatták Brókermarcsit

Sajtóértesülések szerint San Pedróban letartóztatták a Brókermarcsi néven elhíresült Dobrai Sándorné Nagy Máriát.

Befejezték a nyomozást a kétezer embert megkárosító piramisjáték ügyében

Csaknem kilencmilliárd forintos kárt okozott egy ügynökhálózatot kiépítő csoport, amelynek tagjai irreális hozamokat ígérő befektetési lehetőséggel tévesztettek meg több mint kétezer sértettet. Az ügyben lezárult a nyomozás, az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségnek – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a honlapján.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.