2019. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: pintér sándor

214 cikk 1/22 oldal

Rendőrkézen a Pintérre hivatkozók

A belügyminiszter továbbra is azt várja el, hogy a törvény teljes szigorával járjanak el azokkal szemben, akik rá, a minisztériumára vagy a hatóságokra hivatkozva akarnak előnyökhöz jutni.

Kemény bírálat a Mazsihisznak Izraelből

Az izraeli belügyminiszter válaszából kiderült – a levelet a zsido.com fordította le magyarra –, hogy a politikus megdöbbenve fogadta a neológ (reform) magyar hitközség közleményét.

Béremelésre pályázhatnak

A szerényebb anyagi helyzetű önkormányzatok köztisztviselői béremelésének támogatására hirdetett pályázatot Pintér Sándor belügyminiszter, a program keretösszege 11 milliárd forint.

Segítség a hajléktalanok ellátásához

Több mint 57 millió forint rendkívüli támogatást kapott a főváros, valamint 28 olyan települési és kerületi önkormányzat, amelyeknek többletkiadásaik vannak a hajléktalanellátással kapcsolatban.

Múlt év végi segítség az önkormányzatoknak

Több mint 720 millió forint rendkívüli támogatást ítélt oda települési önkormányzatoknak tavaly december 10-én Pintér Sándor belügyminiszter és Varga Mihály pénzügyminiszter.

Elkészült a Fővárosi Állatkert cápasulija

A helyszín bejárásán részt vett Tarlós István főpolgármester, Pintér Sándor belügyminiszter és Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere is.

Sikeresnek értékelik a korrupció elleni fellépést

Számottevő előrelépés történt a korrupció visszaszorításában, s ebben az oktatás mellett fontos szerepe volt az automatizált, személytelen ügyintézésnek – tájékoztatott Pintér Sándor.
214 cikk 1/22 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.