2024. július 18., csütörtök, Frigyes napja

Címke: Pinceszínház

9 cikk 1/1 oldal

Fanyar humor és önirónia

Zenés versszínházi előadás készül Arany János fanyar humorú, ironikus verseiből. Holnap 16.30-tól a Józsefvárosi Galériában tekinthetik meg a Fülemile című estet.

Másokkal megosztott titok

Irodalmi és zenés esttel készül a reformáció 500. évfordulója alkalmából a ferencvárosi Pinceszínház és a Ferencvárosi Úrhölgyek Polgári Egyesülete.

Terápia a ferencvárosi pinceszínházban

Az Üljön be hozzánk egy terápiára! című darabban öt izgalmas személyiséget ismerünk meg a krimiszerűen feszült jelenetekből.

Programkavalkád az egri nyári játékokon

A hetedik alkalommal megrendezett Egri Érsekkerti Nyári Játékok keretében július 14-től egy hónap alatt 68 felnőtt és gyermek színházi előadást tekinthetnek meg a nézők – mondta az MTI-nek a játékokat szervező Pinceszínház Eger Művészeti Egyesület elnöke.

Kő a futószalagon

Megváltástörténet – „Olyan vagy, mint egy isten, Géza, ahogy itt ülsz”.

Mennyi szemét a lélekben

A képregényszerű díszlet és a költői túlzások ellenére a történet egyre valóságosabbá válik, a karakterek pedig egyre ismerősebbé.

Újra Várjátékokat rendeznek Szegeden

Július 7-től három héten át a családok számára tartalmas programokat, köztük csaknem húsz színházi előadást kínál a Szegedi Várjátékok, melyen a szervező Pinceszínház saját produkciójában bemutatják Seress Rezsőről szóló Szomorú vasárnap című színdarabot

Hova jön haza Mikkamakka?

Végre szellemes, színészbarát díszlet, nem a napjainkban divatos sivárság, amit a „letisztult” titulussal szoktak lenyomni a torkunkon fantáziátlan tervezők.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.