2022. június 29., szerda, Péter, Pál napja

Címke: piaci szereplők

5 cikk 1/1 oldal

Felmérés: minden ágazatban szükség lenne a nyugdíjas munkaerőre

Minden ágazatban szükség lenne a nyugdíjas munkaerőre – derül ki abból a piaci felmérésből, amelyet a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉSZ) készített megbízói körében és a DiákÉSZ elnöke ismertette az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Újszerű pénzügyi megoldások révén terjedhetnek el a villanyautók

Az elektromos meghajtású járművek és a napelemes technológiák a nemzetközi piacokon egyre népszerűbbek. Nálunk is az új típusú energiaforrásoké a jövő, de még hiányzik a németországihoz hasonló áttörés. Most több szereplő azon dolgozik, hogy megtalálják azt a kreatív megoldást, amely elősegíthetné a megújuló energiára épülő eszközök térhódítását.

Megszűrik a hazai tejpiacot

Már a jövő héten életbe lép az a rendelet, amely a tejpiac minden szereplőjének havi adatszolgáltatást ír elő. Cél a tejkereskedelem fehéredése.

Miniszterelnökség: kulcsszerep várhat a projektmenedzsment cégekre

A Miniszterelnökség azt szeretné, ha a jövőben párbeszéd alakulna ki az uniós pályázatok projektmenedzsment cégeivel, akik így kulcsszerepben lennének, tapasztalataik átadásával is hozzájárulnának a fejlesztéspolitika sikereihez – mondta el Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára a kormány által kezdeményezett pénteki szakmai egyeztetésen, amelyen 11 projektmenedzsment cég képviseltette magát.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.