2024. június 22., szombat, Paulina napja

Címke: piac

196 cikk 1/20 oldal

Kamatdöntés – Londoni elemzők: márciusra figyel a piac

Londoni pénzügyi elemzők egybehangzó előrejelzései szerint a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa a keddi kamatdöntő ülésen adhat további jelzéseket a pénzügypolitika közelgő normalizálására, de a piac valójában márciustól vár konkrét lépéseket.

Kanadában kezdenek elfogyni a marihuánakészletek

Három hete legalizálták a marihuána birtoklását és fogyasztását Kanadában, most kezdenek kifogyni a készletek – számolt be róla a The New York Times (NYT) című napilap szerdán internetes oldalán.

Belép a virtuális erőművek piacára a Veolia

Virtuális erőművi portfólió létrehozásába kezdett a Veolia Energia Magyarország Zrt., amelyhez első lépésben 51 százalékos tulajdonrészt vásárolt a CHP Erőmű Kft.-ben.

Az Union továbbra is bízik az egészségbiztosítási piacban

Stratégiai együttműködést alakított ki az Union Biztosító – a Design Terminal közreműködésével – egy hazai startup vállalkozással, a Fitpulival, ennek révén a biztosító komplex életmód applikációval bővíti vállalati egészségbiztosításhoz kapcsolódó szolgáltatásait – hangzott el a két cég közös sajtótájékoztatóján hétfőn Budapesten.

Részt kérnek a kkv-k a buszos piacnyitásból

Alig több mint két év múlva lejárnak a helyközi autóbusz-közlekedés közszolgáltatási szerződései, s az állami tulajdonú Volánok versenytársakat kaphatnak.
196 cikk 1/20 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.