2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: Petíció

51 cikk 1/6 oldal

A családi életre nevelés jelenjen meg a NAT-ban!

Petíciót indított a családi élet iskolai oktatása érdekében ­Frivaldszky Edit, a CitizenGO magyar ágának elindítója, az Emberi Méltóság Központ igazgatója.

Szigorúbb dohányzásellenes törvényeket akarnak Ausztriában

Csaknem 882 ezer osztrák választópolgár írt alá egy az ausztriai éttermek és bárok dohányzásmentessé tételéről szóló hivatalos petíciót, szembemenve a kormánykoalíció által néhány hónappal ezelőtt elfogadott liberális szabályozásokkal.

Cirkusz

Egy petícióról van szó, amit egy református kántor indított a hazánkat szemenszedett hazugságokkal lejáratni szándékozó Sargentini-jelentés elleni tiltakozásul.

Petíció Sargentini jelentése ellen

Gál Kinga szerint a Sargentini-jelentésről szóló voksolás a magyar álláspont ellehetetlenítése mellett az Európai Néppárt bomlasztására irányul.

Petícióban tiltakoznak a Sargentini-jelentés ellen

Több mint nyolcezer magyar írta alá a Judith Sargentini nevével fémjelzett uniós jelentés ellen tiltakozó petíciót, amelyet maga a zöldpárti EP-képviselő is kézhez kapott.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.