2022. szeptember 30., péntek, Jeromos napja

Címke: Pesti Magyar Színház

8 cikk 1/1 oldal

Megvannak az igazgatói pályázatok eredményei

A pályázatokat elbíráló szakmai zsűri javaslata alapján Kiss B. Attila operaénekes lesz a Budapesti Operettszínház új igazgatója, a Pesti Magyar Színház élén pedig marad Zalán János.

Évadnyitás fesztivállal

Csehov Három nővére a debreceniek előadásában, a kecskemétiek Csárdáskirálynője és a zalaegerszegi Caligula helytartója is látható lesz a Vidéki színházak fesztiválján.

Csatornafedél

Ő „a színjátékos” egyik fia. A zseniális Őze Lajos nem örült annak, hogy kisebbik gyermeke is a színház felé sodródik, de már nem maradt ideje megakadályozni.

Rendvédelmi kar elnöke: fontos javaslatokat tett a szervezet az elmúlt években

Fontos javaslatokat tett a Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) az elmúlt négy és fél évben a rendvédelmi szervek hivatásos állományú tagjai és közalkalmazottai érdekében – mondta a szervezet elnöke vasárnap egy sajtóbeszélgetésen a Pesti Magyar Színházban, ahol a rendvédelem hősi és szolgálati halottjai hozzátartozóinak, továbbá nagycsaládos tagjainak rendeztek jótékonysági előadást.

Feltámasztani a színházat

A Pesti Magyar Színház megkísérli újraértelmezni helyét a hazai színházi életben, az intézmény egyedülálló kezdeményezéssel is kísérletezik.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.