2021. február 25., csütörtök, Géza napja

Címke: Pesterzsébet

17 cikk 1/2 oldal

Ünnepel a százéves Csili Művelődési Központ

A művelődési házak legfőbb értéke a szellemiség, amelyet megteremtenek, mint ahogy a Csili is immár egy évszázada képviseli Pesterzsébet kulturális törekvéseit.

A pesterzsébeti baloldalt nem érdekli az NVB döntése

A testület baloldali szavazataival elfogadott, Juhász Lajosné (Fidesz–KDNP) alpolgármestert választási körlevele miatt elítélő határozatot szabálytalanul, Szabados Ákos polgármester aláírása nélkül jelentették meg pénteken Pesterzsébet önkormányzatának hivatalos honlapján, majd később törölték is a dokumentumot.

Fidesz: Cenzúráznak Pesterzsébeten

A kommunizmus újsütetű kísértete járja be Pesterzsébetet, csak a mostani elvtársak nem Moszkvával, hanem Brüsszellel kacsintanak össze – mondta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Németh Szilárd: a kommunizmus kísértete járja be Pesterzsébetet

A „kommunizmus újsütetű kísértete” járja be a Pesterzsébetet, „csak a mostani elvtársak nem Moszkvával, hanem Brüsszellel kacsintanak össze” – mondta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szombati, budapesti sajtótájékoztatóján.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.