2024. május 24., péntek, Eszter, Eliza napja

Címke: Persányi Miklós

14 cikk 1/2 oldal

Pár héten belül megnyílik a kutyás élménypark

A napokban elkezdődik a kutyás élménypark tesztüzeme, pár héten belül pedig mindenki előtt meg is nyílik a több mint ötezer négyzetméteren kialakított kutyás park.

Játszópark létesül a kutyatartóknak a Városligetben

Játszópark létesül a kutyásoknak a Városligetben, a Hermina úti élményparkban játszófelületeket, a szabad ásás biztosítására homokos felületet, kutyapancsolót, valamint futtató és labdázó területeket is kialakítanak – közölte a Városliget Zrt. pénteken az MTI-vel.

Lerakták a Pannon Park alapkövét Budapesten

Családbarát környezetet, egyedülálló élményt és 21. századi kikapcsolódást nyújtó közösségi tér épül a Fővárosi Állat- és Növénykert területén.

Bemutatták a Városliget parkrehabilitációs vázlattervét

Családbarát és fenntartható Városliget jön létre a Liget Budapest projekt keretében elvégzendő parkrekonstrukció nyomán – hangsúlyozta a Városliget parkrehabilitációs vázlattervének csütörtöki budapesti bemutatóján a projekt kert- és tájépítészeti feladatokért felelős miniszteri biztosa.

Használható parkot akarnak

A Liget Park Fórum múlt heti zárórendezvényén a liget szabadidős funkcióinak megújításával kapcsolatos tervek, észrevételek hangzottak el.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.