2022. augusztus 19., péntek, Huba napja

Címke: pereskedés

7 cikk 1/1 oldal

Székesfehérvár elmaradt kötbérfizetés miatt beperelte a francia Klepierre-t

Székesfehérvár önkormányzata hétfőn keresetlevelet nyújtott be a bíróságon a Klepierre-rel szemben, ugyanis a francia cég nem fizette ki határidőre a várost megillető 4 millió euró (mintegy 1,3 milliárd forint) kötbért, miután nem valósította meg a belvárosban lévő „murvás parkoló” helyén a Pláza 2 beruházást.

Elhunyt az idős szekszárdi férfi, akivel Hadházy perben állt

A Híradó.hu információi szerint elhunyt az az idős szekszárdi férfi, akinek 70 ezer forintos nyugdíját havi 23 ezer forinttal terhelték meg, miután Hadházy Ákos LMP-s társelnök jogi útra terelt egy ingatlanügyet.

Pereskednek a blokkolt oldalak

A Magyar Idők megtudta: majdnem ezer határozatot hozott a hatóság a külföldi hátterű honlapok lekapcsolásáért, és kiszabott 1,7 milliárd forintnyi bírságot.

Drakula nem jött

Gróf Bethlen Anikó több mint két évtizede küzd a Bethlenekért, a birtokokért és Keresd szétrabolt, magára hagyott, majd mégis megmenekített várkastélyáért.

Magyarul akarnak felvételizni a Vajdaságban

Folyamatos és élénk érdeklődés övezi az utóbbi időben a vajdasági magyarok körében egy diákszervezet és az újvidéki jogi kar pereskedését.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.