2021. október 16., szombat, Gál napja

Címke: pénzügyőr

25 cikk 1/3 oldal

Milliárdos számlagyár ügyében fejezték be a nyomozást a pénzügyőrök

Több mint négymilliárd forint áfatartalmú fiktív számlát állított ki az a bűnszervezet, melynek tagjaival és a számlákat felhasználó társaságok képviselőivel szemben vádemelést javasolnak a pénzügyi nyomozók. Az ügyben hatvannégy gyanúsított szerepel – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Tízmilliókért vett lőszert a NAV

Majdnem harmincnégymillió forintért vásárolt lőszert az adóhivatal. A beszerzési listán a pisztolyba és gépkarabélyba való muníció mellett sörétes és vaklőszer is szerepel.

Éjszakai razziák jönnek

A hatóság emberei a vendéglátóhelyeken és a szállásadóknál vizsgálódnak, de a taxisok és a kereskedők is számíthatnak a hivatal kitüntetett figyelmére.

Ezer hamis órát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Mintegy ezer hamis márkajelzéssel ellátott órát találtak a pénzügyőrök egy autóbuszon Nagylaknál, a százmillió forint értékű szállítmányt lefoglalták – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Labda a magasban

A csupa lelkes amatőrből álló Pénzügyőr teljesítménye előtt minden magyar sportember, sportrajongó megemelheti a kalapját.

Verte a hagyomány a rutint

A Kaposvár döntő szettben felülmúlta a Pénzügyőrt,s tizennyolcadszor ünnepelheti a férfi-röplabdabajnoki címet.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.