2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: Pelé

9 cikk 1/1 oldal

Kylian Mbappé Pelé nyomdokaiba lépett

A Paris Saint-Germain 19 éves csatára kiváló szombati teljesítményével nem csupán csapatát segítette továbbjutáshoz az oroszországi világbajnokság nyolcaddöntőjéből.

Pelé szerint a brazil válogatott nem alkot csapatot

Pelé, a brazilok legendás labdarúgója szerint honfitársai képesek megnyerni az oroszországi világbajnokságot, de esélyeiket csökkenti, hogy kiváló játékosaik nem alkotnak csapatot.

Bolt: én vagyok a legnagyobb

A riói olimpia 200 méteres síkfutását esélyeshez méltóan nyerő Usain Bolt olyan sportlegendák közé akar kerülni, mint Muhammad Ali vagy Pelé.

Égés lánggyújtás előtt

Pelé nemcsak kikotyogta, hogy felkérték e nemes feladatra, hanem még azt is hozzátette: csak akkor vállalja el, ha le tudja mondani aktuális szponzori útját.

Pelé 30 millió dollárra perli a Samsungot

Pelé beperelte a Samsung Electronics társaságot, mert megítélése szerint a cég úgy reklámozta televízióit, hogy a közölt fotókkal a háromszoros világbajnok labdarúgóra lehetett asszociálni.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.