2024. március 5., kedd, Adorján, Adrián napja

Címke: Pedro Sánchez

20 cikk 1/2 oldal

Billeg a spanyol kisebbségi kormány

A december 2-i előrehozott andalúziai tartományi választásokon vereséget szenvedtek a szocialisták, amivel Pedro Sánchez kormányfő nagyon nehéz helyzetbe került.

Madrid megvétózhatja a brexitalkut

Ha nem történnek változások Gibraltárt illetően, Spanyolország nem szavazza meg a brexitalkut – kelt ki magából egy madridi gazdasági fórumon az egyébként EU-párti spanyol miniszterelnök.

Madridban házal Kurz migránsügyben

A politikus Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök után Angela Merkel német kancellárt, majd Emmanuel Macron francia elnököt látogatja meg a hétvégén.

Változnak az idők (2.)

Megérkeztek végre az új honfoglalók, akiknek nincsenek nemzeti önazonosságaik, nincsenek kulturális determináltságaik, nincsenek holmi gyökereik – semmijük sincs.

Támogatást adott Sáncheznek Macron

Villámlátogatást tett tegnap Madridban Emmanuel Macron, mielőtt Pedro Sánchez spanyol kormányfővel együtt egy mai portugáliai fórumra utaztak volna tovább.

Madrid megkönnyíti a bevándorlást

Spanyolországban hamarosan ingyenes egészségügyi ellátásra lesznek jogosultak a bevándorlók, ám arra még mindig kicsi az esélyük, hogy munkát találjanak.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.