2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: pedagógusnap

11 cikk 1/2 oldal

Rétvári Bence: köszönet illeti a pedagógusokat

Köszönet illeti az összes, 170 ezer magyar pedagógust, aki napról napra a diákokkal foglalkozik, és segít abban, hogy Magyarország a jövőben sikeresebb, boldogabb legyen.

Ma van a pedagógusnap

Magyarországon 1952 júniusa óta köszöntik a pedagógusokat, akkor adták át először a kiváló tanítói és tanári okleveleket. 

Díjakat adtak át a pedagógusnapon

Olyan értékorientált emberek nevelésére van szükség, akik képesek megfelelni a változó korok kihívásainak, képesek szép családokat, közösségeket és a múltjához méltó nemzetet alkotni.

Pedagógusnapra

Nekünk, szülőknek kell megerősítenünk a gyerekeinkkel foglalkozó pedagógusokat abban, hogy nem várunk mást tőlük, csak annyit, hogy cselekvően szeressék a gyerekeinket.

Díjakat adtak át pedagógusnap alkalmából

Kásler Miklós szerint nincs iskola közösség nélkül, az iskolai közösségépítés pedig kemény, de értékes munka, amely a nemzetet szolgálja.

Pedagógusok köszöntése

A jövő nemzedékeinek nevelése együttműködést igényel: az oktatók és az oktatáspolitika, illetve a családok és az iskola bizalmi kapcsolatán múlik.

Masszázs lámpaolajjal

Idén a pedagógusnap összecsúszott a szülők nemzetközi napjával, midőn az ENSZ-mintájú idiotizmus szellemében ráérő szülőket masszíroztak a Kopaszi-gáton.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.