2022. január 22., szombat, Vince, Artúr napja

Címke: pc

10 cikk 1/1 oldal

Esett a globális PC-piac

Összesen 67 millió személyi számítógép – asztali PC és noteszgép – talált gazdára a világon 2017 harmadik negyedévében, 3,6 százalékkal kevesebb, mint a megelőző év hasonló időszakában.

Kanada meggenderedett!

Lehet, hogy Kanadában be kell majd tiltani az angolt (is).

A lázadás előszele

Ez a píszí-világegyetem éppen összeomlóban van, mert nagyurai nem találtak válaszokat azokra a kínzó kérdésekre, amelyek a XXI. század emberét feszítik.

Orwell mai gondolatrendőrei

A karácsonyi sokadalomba kamionnal belegázoló véres valóság végül úgyis legyőzi a merkeli menekültpolitikát minden körülmények között támogató német közszolgálati médiát és sajtót is.

A nyelvi diktatúra kirekeszt

A neoliberális indíttatású, politikailag korrekt (PC) beszédmód lehetetlenné teszi, hogy a migránsáradat, Európa, illetve a világ ügyeiben értelmes és nyílt párbeszédet folytassunk.

A valóság bekopogtat

Vesztésre áll a politikai korrektség, de nem adja fel a küzdelmet. Beszélgetés Mráz Ágoston Sámuellel, Szánthó Miklóssal és Szerecz Györggyel.

A Magyar Narancs piszkos játéka

A Magyar Narancs átlépte a Rubicont, kiiratkozott az európai normák szerinti tisztességes és komolyan vehető sajtóorgánumok sorából.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.