2024. július 18., csütörtök, Frigyes napja

Címke: Patyi András

81 cikk 1/9 oldal

Több mint igazságügyi reform

Hamarosan az Országgyűlés elé kerülhet a közigazgatási bíróságokról szóló törvényjavaslat – nyilatkozta a Magyar Időknek az igazságügyi miniszter, Trócsányi László.

Támaszkodhat az állam a közszolgálati egyetemre

A minden elemében megújult Nemzeti Közszolgálati Egyetem célja, hogy hallgatóik a diplomaszerzés után minél többen és a legtágabb értelemben szolgálják a közt.

Bíróvá nevezték ki Patyi Andrást

Áder János köztársasági elnök határozata szerint Patyi András kinevezése szeptember 4-ei hatállyal, határozatlan időre szól.

Lemondott NVB-tagságáról is Patyi András

Patyi András a testület 2013-as megalakulása óta volt elnök, azonban augusztus 14-én lemondott elnöki megbízatásáról, majd szeptember 1-jén átadta lemondó nyilatkozatát bizottsági tagságról is. 

Az elitképzés a célja az NKE leendő rektorának

Koltay András úgy látja, hogy a létesítmény meglévő lehetőségei miatt sem lehet alacsonyabb célt kitűzni, mint az elitképzés megvalósítását, ám nem szabad elszakadni a realitásoktól sem.

Új elnököt választott az NVB tagsága

Patyi András a bizottság ülésén bejelentette, hogy keddi hatállyal lemond a testület vezetéséről, majd a leköszönés tudomásulvételéről szóló jegyzőkönyvi döntés meghozatala idejére elhagyta az üléstermet.
81 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.