2021. szeptember 27., hétfő, Adalbert napja

Címke: patika

18 cikk 1/2 oldal

A patikákban is gond lehet a munkaerőhiány

A gyógyszertárakban forgalmazható termékkör szélesítésével elő lehetne teremteni az új munkatársak bérének fedezetéhez szükséges bevételt.

Hálózatokba tömörülnek a patikák

Hálózatokba tömörülnek a gyógyszertárak, részben a költséghatékonyabb működés és a közös marketingstratégia miatt – mondta a Világgazdaságnak Zlinszky János, a Hálózatban Működő Gyógyszertárak Szövetségének alelnöke, aki szerint a gyógyszerészek adminisztrációs terhei csökkennek, így több idejük jut a páciensekre.

Augusztusban visszavihetők a patikákba a forgalomból kivont gyógyszerek

Augusztusban visszavihetők a patikákba a szennyezett valsartan hatóanyagot tartalmazó gyógyszerek, amelyeket július 4-én vontak ki a forgalomból – közölte az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) hétfőn az MTI-vel.

Újabb két patikát zárt be a hatóság

Miután bebizonyosodott, hogy több tízezer doboz, kint kábítószernek minősülő, receptköteles nyugtatót, szorongásoldót juttattak Svédországba.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.