2022. július 3., vasárnap, Kornél, Soma napja

Címke: pártpreferenciák

7 cikk 1/1 oldal

Századvég: stabil Fidesz, gyengülő Jobbik

A kormánypártok támogatottsága 32 százalék a teljes népességen belül, vagyis az elmúlt hetek felfokozott belpolitikai hangulata nem eredményezett érdemi változást.

Botka miatt kutyaszorítóban az MSZP

Az pártban úgy vélik, hogy nincsen jobb ajánlatuk Botkánál, de még ha lenne is, a választásokig hátralévő alig egy évben már nem lehetne egy új jelöltet felépíteni.

Romániai választások: csak két párt mehet biztosra

Romániában csak két párt – a győzelemre legesélyesebb Szociáldemokrata Párt (PSD) és a jobbközép Nemzeti Liberális Párt (PNL) – lehet biztos abban, hogy a hét végi választásokon parlamenti mandátumot szerez a csütörtökön közzétett utolsó felmérés adatai szerint.

Tovább nőtt a Fidesz–KDNP támogatottsága

A közvélemény-kutatók által megkérdezettek többsége egyetért a kormányzati intézkedésekkel, ez pedig a kormánypártok népszerűségére is jó hatással van.

Újra a csúcson Angela Merkel népszerűsége

Németországban az idei legmagasabb szintre emelkedett Angela Merkel kancellár támogatottsága – állapította meg egy szerdán ismertetett felmérés.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.