2019. április 18., csütörtök, Andrea, Lima napja

Címke: pártok

1387 cikk 1/139 oldal

Állami Számvevőszék: a Jobbik vádaskodik

Az ÁSZ javasolja Sneider Tamásnak, hogy rágalmazás és a közvélemény folyamatos félrevezetése helyett vállalja a felelősséget a teljesen nyilvánvaló szabálytalanságokért.

Megállapodás jött létre Libanonban a kormány megalakulásáról

Csaknem kilenc hónapig tartó patthelyzetet követően megállapodtak csütörtökön a rivális libanoni csoportosulások a kormányalapításról. Fuád Fleifel, a libanoni minisztertanács főtitkára csütörtök este bejelentette az új kormányt, amelyet Szaad Haríri fog vezetni.

Az ÁSZ nem szab ki bírságot, csak értékeli, hogy a pártok betartják-e a törvényeket

Ellenőrzései során az Állami Számvevőszék (ÁSZ) nem szab ki bírságot vagy büntetést, azt értékeli, hogy a döntő mértékben közpénzekből működő pártok betartják-e a rájuk vonatkozó törvényi előírásokat a közpénzek szabályszerű felhasználásánál – közölte a számvevőszék csütörtökön az MTI-vel, reagálva a pártok ellenőrzésével kapcsolatban megjelent cikkekre.

A baloldal kitart Sneiderék mellett

Míg felesége náci karlendítését bohóckodásnak nevezte, a cigányok agyonütéséről szóló hangfelvételt szövegkörnyezetéből kiragadott mondatoknak titulálta aJobbik elnöke.

May alkudozna Brüsszellel

A londoni alsóház kedden késő este megadta a felhatalmazást a brit kormánynak a Braxit feltételeinek újratárgyalására. Az Európai Tanács elnöke szerint a szerződés nem tárgyalható újra.
1387 cikk 1/139 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.