2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: pártfinanszírozás

26 cikk 1/3 oldal

Gyurcsány hallgat a tiltott pártfinanszírozásról

Zuschlag János néven csak egy politikai szédelgőt ismerek – ezzel hárította el Gyurcsány Ferenc, hogy miért nem hajlandó kommentálni az egykori ifjúsági szocialista politikus állításait.

Hadházy eltévedt az iratok dzsungelében

Hadházy Ákos elképedt, hogy az Állami Számvevőszék törvénytelenséget tárt fel a Lehet Más a Politika 2015–­2016-os gazdálkodásában.

Százmilliókat kap kampányra a Jobbik

Kissé mintha előreszaladt volna a Jobbik a tiltott pártfinanszírozás miatt kiszabott büntetés adományokból történő összegyűjtésével, annak érdekében, hogy részt vehessenek a választásokon.

Összekalapozná a bírságot Vona

A magyar társadalomtól várja a Jobbik, hogy kifizesse az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által a tiltott pártfinanszírozás miatt kiszabott 331 millió forintos bírságot.

Takargatja a Jobbik a gazdálkodását

A törvények megkerülésével próbált a Jobbik – feltehetően a párt gazdálkodására vonatkozó – iratokat átadni tegnap az Állami Számvevőszéknek, miután a szervezet az ügyészséghez fordul.

Hazugságspirál

A „tiszta kezek” pártjánál most jött el az idő, hogy elszámoljon a pénzügyeivel az Állami Számvevőszék előtt.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.