2019. április 26., péntek, Ervin napja

Címke: parlament

752 cikk 1/76 oldal

Már nem hisznek Sargentininek

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója szerint az EP az, ami szembemegy a szerződések szövegével, így valójában ellene kellene jogállamisági eljárást indítani.

May alkudozna Brüsszellel

A londoni alsóház kedden késő este megadta a felhatalmazást a brit kormánynak a Braxit feltételeinek újratárgyalására. Az Európai Tanács elnöke szerint a szerződés nem tárgyalható újra.

Több mint hétszázezren látogattak tavaly az Országházba

Több mint hétszázezren látogattak tavaly az Országházba, a látogatók húsz százaléka magyar volt, 23 százaléka pedig az Európai Unión kívüli országokból érkezett – közölte az Országgyűlés sajtóirodája csütörtökön az MTI-vel.

Több ezren tüntetnek Athénban Macedónia új neve miatt

Ezrek gyűltek össze vasárnap reggel a görög fővárosban, Athénban, hogy Macedónia névváltoztatásának tervezett parlamenti ratifikációja ellen tüntessenek – közölte a görög állami televízió.

Brexit: fogy az unió bizalma

A Theresa May brit parlamenti sikerébe vetett bizalmat jól jelzi, hogy az unióban felgyorsították a megállapodás nélküli brit kilépés előkészületeit.

Szávay kilépésével milliókat buknának

A zsidóveréssel hencegő politikus december közepén közölte, az év végén elhagyja a frakciót, ám feltehetően a tavaszi ülésszakig marad a Jobbik képviselőcsoportjában.
752 cikk 1/76 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.