2023. december 5., kedd, Vilma napja

Címke: párizsi terror

205 cikk 1/21 oldal

Azonosítottak egy újabb párizsi merénylőt

Az iraki dzsihadista a Stade de France nemzeti stadionnál robbantotta fel magát 2015. november 13 – közölték szerdán francia rendőrségi források.

A Twitter az Iszlám Állam cinkosa, mondják az áldozatok hozzátartozói

A 2015 novemberében Párizsban és a 2016 márciusában Brüsszelben elkövetett terrorcselekmények áldozatainak hozzátartozói jogi eljárást kezdeményeztek a Twitter nevű közösségi szolgáltató ellen – közölte a Politico című brüsszeli hírportál kedden.

Európai merényleteket kitervelő iszlamistákat öltek meg légicsapásban

Az Egyesült Államok vezette terrorellenes koalíció légiereje végzett az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet három, külföldi merényleteket szervező és új tagokat toborzó parancsnokával Rakkában – közölte keddi sajtótájékoztatóján Peter Cook, az amerikai védelmi minisztérium szóvivője.

Elmarad több nyári tömegrendezvény Párizsban

Elmaradnak Párizsban és környékén azok a nyári tömegrendezvények, amelyek „biztonsága nem kielégítően garantált” – közölte szerdán a francia főváros rendőrsége.
205 cikk 1/21 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.