2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: párizsi merénylet

187 cikk 1/19 oldal

Párizsi merénylet: egy gyanúsított tisztázta magát

Az észak-belgiumi Antwerpen rendőrségén jelentkezett és tisztázta magát az a férfi, aki ellen a csütörtökön Párizsban elkövetett merénylettel összefüggésben adtak ki körözést – közölte a helyi ügyészség.

Vesztegzár a Grand Hotelben

Gyurcsányék bizonyára azt gondolják, hogy a robbantásokat, lövöldözéseket is maga Orbán Viktor ötlötte ki, már jó előre számítva a kvótareferendumra.

Spanyolországban elfogtak egy terroristákkal üzletelő fegyverkereskedőt

Elfogtak a spanyol hatóságok egy francia fegyverkereskedőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő juttatta fegyverhez Amedy Coulibaly-t, aki tavaly januárban egy párizsi kóser szupermarketben túszokat ejtett és ölt meg – közölte a spanyol belügyminisztérium szerdán.

Befürdött az alkotmány reformjával Hollande

Nagy bajban van Francois Hollande. Az Ipsos közvélemény-kutató szerint a francia államfő támogatottsága öt százalékot esett március hónapban, és alig egy évvel az elnökválasztás előtt az sem segít a politikus megítélésén, hogy szerdán elbukott az általa kezdeményezett alkotmánymódosítás leginkább ellentmondásos része.
187 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.