2021. január 19., kedd, Sára, Marió napja

Címke: párhuzamos társadalmak

11 cikk 1/2 oldal

Kevésbé liberális eszközök kellenek

Nem engedhetjük a párhuzamos társadalmak létezését Hollandiában, folyamatosan dolgozunk a probléma megoldásán – fogalmazott lapunknak Bente Becker, a legnagyobb holland kormánypárt képviselője.

Szijjártó Péter bővítést szorgalmaz

A minden eddiginél súlyosabb terrorfenyegetettséget és a párhuzamos társadalmakat jelölte meg Európa legnagyobb problémáiként Szijjártó Péter.

Sablon

Úgy tűnik, Nyugat-Európa vezetői igyekeznek elandalogni emellett a súlyos probléma mellett, és inkább tovább trécselnek.

Terrorizmus, migráció kéz a kézben

Főleg a német önsorsrontás megdöbbentő, hiszen ott a többmilliós nagyságrendben élő török kisebbség társadalmi integrációja évtizedek óta kudarcos.

Nyugat-Európa teljesen védtelen

Az igazság az, hogy már a franciaországi tragédia után elmondta minden, a témában jártas szakember, hogy a terrorfenyegetettség semmivel sem csökkent.

Európaiak migránsszemmel

Fischer Iván szerint a magyarok azért rasszisták, mert egy elhúzódó történelmi problémáról van szó: a lakosság még mindig Trianonnal hadakozik.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.