2024. március 5., kedd, Adorján, Adrián napja

Címke: paradigmaváltás

7 cikk 1/1 oldal

Köves Slomó: Paradigmaváltás zajlik az antiszemitizmus tekintetében

Ezer fölött van Franciaországban az antiszemitizmussal összefüggésbe hozható bűncselekmények száma, ez a korábbiakhoz képest hatvanhét százalékos növekedést jelent – tájékoztatott Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A vallási vezető elmondta, ezen cselekedeteknek több mint a fele erőszakkal is jár.

Búcsú holland módra

A magyar kormánynak az Iszlám Államhoz való hasonlítása kellemetlen!!! Bravó! Kíváncsian várjuk, hogy lefordítsák neki a teljes interjút hátha talál addig pontosabb kifejezést.

Paradigmaváltás az Egyesült Államokban

Egy olyan új politikai nyelvezet van kialakulóban, amely másképp fogja fel és értelmezi a valóságot, mint a hagyományos politikai diskurzus.

Honvédelem és paradigmaváltás

Egy támadó szándékú erő számára nem biztos, hogy néhány vadászgép az elrettentő, hanem az, ha egy faluvégi kis hídon sem tudnak átkelni, mert egyszerűen lelövik őket.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.